Bewust. Eigen keuzes. Eigenwijs.  
INLOGGEN CURSUS

ALGEMENE VOORWAARDEN van Lovelifelive gevestigd, onderdeel van Gelre praktijk (vof) te Zutphen

.Deze Algemene Voorwaarden hebben betrekking op jouw Overeenkomst met Lovelifelive onderdeel van Gelre praktijk (hierna: “Lovelifelive”) en elk gebruik van de Website(s) van Lovelifelive dat via jouw Account wordt gemaakt. Lovelifelive adviseert je deze Algemene Voorwaarden aandachtig door te nemen zodat je weet welke rechten en verplichtingen je hebt. Deze Algemene Voorwaarden maken onlosmakelijk en integraal onderdeel uit van de Overeenkomst tussen jou en Lovelifelive.

Mocht je vragen hebben over deze Algemene Voorwaarden, dan kan je contact met ons opnemen door een e-mail te sturen aan: info@Lovelifelive.nl.

1. DEFINITIES
In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:
College: De online leeromgeving van Lovelifelive die via de Website van Lovelifelive enkel met inloggegevens toegankelijk is. Op het College wordt door Lovelifelive Content (onder meer lesmodules) geplaatst.
Account: de persoonlijke en afgeschermde omgeving van de Opdrachtgever binnen de Website waartoe de gebruiker toegang heeft na het invoeren van zijn Inloggegevens.
Coachingsopdracht: advies, coaching over of uitvoering van werkzaamheden op het gebied van Gezondheid, Leefstijl, Ademhaling Mindfulness en Yoga, alsmede trainingen en workshops over deze onderwerpen.
Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden van Lovelifelive.
Lovelifelive: Lovelifelive is de vof met als oprichter en eigenaren dhr. en mw. Van den Brink (-Messink), (KvK nummer 62653474) gevestigd te Zutphen.
Content: alle informatie die door Lovelifelive op het College alsmede op de Website en het College is geplaatst, waaronder begrepen maar niet beperkt tot de oefeningen, informatie, video’s, audio’s, foto’s, teksten, rapporten, overzichten en de lay-out en look-and-feel van de Website.
Dienst: de dienst die Lovelifelive aan de Gebruiker verleent op basis van de tussen Lovelifelive en de Gebruiker gesloten Overeenkomst. De Dienst bestaat uit het beschikbaar maken en aanbieden van een online leeromgeving (de College) waarop Lovelifelive de Content plaatst, uit (groeps)coachgesprekken via een community op social media en eventueel één of meer (online) events.
Gebruiker: de natuurlijke persoon die via het Account gebruik maakt van de Dienst.
IE-rechten: alle rechten van intellectuele eigendom en daarmee verwante rechten, zoals auteursrechten, merkrechten, handelsnaamrechten, databankrechten en naburige rechten, alsmede knowhow. Inloggegevens: de gebruikersnaam en het wachtwoord waarmee de Gebruiker toegang krijgt tot zijn Account;
Offerte: ieder (online) aanbod van Lovelifelive tot het sluiten van een Overeenkomst, al dan niet op verzoek van een Opdrachtgever.
Opdrachtgever: de partij die een Overeenkomst (wil) sluit(en) met Lovelifelive.
Opleiding: trainingen, workshops, online leer- of trainingsprogramma’s of coaching, dan wel enige andere vorm van opleiding of begeleiding door Lovelifelive of door haar ingeschakelde medewerkers, opdrachtnemers of Derden. Een opleiding kan bestaan uit meerdere opleidingsmodules (in het geval van trainingen) of meerdere coachgesprekken (in het geval van coaching).
Overeenkomst: iedere overeenkomst tussen Lovelifelive en een Opdrachtgever.
Schriftelijk: per brief of per e-mail.
Website: de website(s) van Lovelifelive en/of applicaties van Lovelifelive, waaronder begrepen de College.
Derden: door Lovelifelive in het kader van de Dienst of uitvoering van de Overeenkomst ingeschakelde hulppersonen en opdrachtnemers.

2. TOEPASSELIJKHEID
2.1. De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere Offerte, Overeenkomst en/of Adviesopdracht, zulks met uitsluiting van andere voorwaarden welke door opdrachtgevers van toepassing mochten worden verklaard.
2.2. Van de Algemene Voorwaarden kan uitsluitend schriftelijk rechtsgeldig worden afgeweken.
2.3. Gewijzigde Algemene Voorwaarden worden geacht (ook) van toepassing te zijn op de (afgegeven) Offerte en de (gesloten) Overeenkomst of Adviesopdracht, wanneer Opdrachtgever niet binnen 30 kalenderdagen na verzending van die gewijzigde Algemene Voorwaarden ter zake de toepassing daarvan schriftelijk heeft geprotesteerd bij Lovelifelive.

3. TOTSTANDKOMING VAN DE OVEREENKOMST
3.1. Alle Offertes zijn vrijblijvend en 30 kalenderdagen geldig. Lovelifelive is pas gebonden aan een Offerte, nadat zij de Overeenkomst schriftelijk heeft bevestigd of daadwerkelijk met de uitvoering van de Overeenkomst is begonnen.
3.2. Op het moment dat de Opdrachtgever via de bestelpagina op de Website zich aanmeldt/inschrijft en de online aankoop doet middels aanvaarding van de Productvoorwaarden, komt de Overeenkomst tot stand.
3.3. Een Overeenkomst komt uitsluitend tot stand tussen Lovelifelive en Opdrachtgever. De werking van de artikelen 7:404, 7:407 en 7:408 BW is uitgesloten.

4. UITVOERING VAN DE OVEREENKOMST
4.1. Met Lovelifelive gesloten Overeenkomsten leiden voor Lovelifelive tot een inspanningsverplichting, niet tot een resultaatsverplichting. Lovelifelive zal bij de uitvoering van haar werkzaamheden de zorg van een goed opdrachtnemer in acht nemen als bedoeld in artikel 7:401 BW.
4.2. Door Opdrachtgever genoemde termijnen of tussen Lovelifelive en Opdrachtgever overeengekomen termijnen gelden slechts als streefdata en binden Lovelifelive dus niet.
4.3. Lovelifelive is gerechtigd (delen van) de Overeenkomst (mede) door Derden te laten uitvoeren. Als Gelre praktijk voor de uitvoering van een met Lovelifelive gesloten Overeenkomst Derden inschakelt, is Lovelifelive gehouden deze Derden zodanig zorgvuldig te selecteren.
4.4. Lovelifelive garandeert dat het online College ten minste 2 jaar toegankelijk is voor de Gebruiker. De termijn van 2 jaar gaat in op de dag van de totstandkoming van de Overeenkomst.

5. VERTROUWELIJKHEID/PRIVACY
5.1. Lovelifelive, haar medewerkers en opdrachtnemers en/of door Lovelifelive ingeschakelde Derden zullen de door de Opdrachtgever en Gebruiker verstrekte informatie vertrouwelijk behandelen.
5.2. Lovelifelive verwerkt de door de Opdrachtgever en Gebruiker verstrekte persoonsgegevens in overeenstemming met haar Privacy en Cookie Statement, welke te vinden is via de Website.

6. PRIJZEN
6.1. Alle door Lovelifelive opgegeven prijzen zijn exclusief btw, reis- en verblijfkosten, parkeergelden en/of andere op diensten als zodanig drukkende belastingen, lasten of rechten, onvoorziene externe kosten daaronder begrepen, tenzij in de Overeenkomst of anderszins schriftelijk uitdrukkelijk anders is aangegeven.
6.2. Lovelifelive kan tussentijds optredende kostenverhogende factoren (waaronder, maar niet beperkt tot inkoopprijzen, lonen, en belastingen) die gaan spelen na de totstandkoming van de Overeenkomst aan de Opdrachtgever doorberekenen.

7. FACTURERING EN BETALING
7.1. Lovelifelive factureert Opdrachtgever voor de Dienst direct nadat de Overeenkomst tot stand is gekomen.
7.2. Bij het aangaan van de Overeenkomst heeft Opdrachtgever de keuze om het voor de Dienst verschuldigde bedrag in één of in meerdere termijnen te betalen. Indien de Opdrachtgever na het aangaan van de Overeenkomst geen gebruik (meer) maakt van de aangeboden Dienst, bestaat er geen recht op enige terugbetaling van het door de Opdrachtgever aan Lovelifelive betaalde bedrag. Mocht Opdrachtgever nog niet alle termijnen hebben voldaan, blijft Opdrachtgever verplicht de resterende termijnen alsnog te voldoen.
7.3. Opdrachtgever zal aan Lovelifelive in het kader van de gesloten Overeenkomst (al dan niet in termijnen) verschuldigde bedrag(en) zonder verrekening, opschorting en/of korting voldoen binnen 14 kalenderdagen na factuurdatum.
7.4. Indien de Opdrachtgever niet binnen de gestelde betalingstermijn volledig heeft betaald, is de Opdrachtgever zonder nadere ingebrekestelling in verzuim. Naast de wettelijke (handels)rente is Opdrachtgever in dit geval ook incassokosten verschuldigd, ter hoogte van 15% van het niet tijdig betaalde bedrag.
7.5. In de situatie als bedoeld in artikel 7.4. zal Lovelifelive het Account van Gebruiker blokkeren, zodat Gebruiker geen toegang meer heeft tot de College. Daarnaast zal Gebruiker ook geen toegang meer hebben tot de door Lovelifelive gecreëerde Community op social media.
7.6 We gebruiken PayPal en Woocommerce met betaalproviders voor betalingen en andere services. Als u een van deze services wilt gebruiken en op onze website wilt betalen, kan PayPal en ook Woocommerce met betaalproviders, de persoonlijke gegevens verzamelen die u verstrekt, zoals betalings- en andere identificerende informatie. PayPal en Woocommerce met betaalproviders gebruiken deze informatie om de services die het aan hen en anderen levert te beheren en te verbeteren, waaronder voor fraudedetectie, schade- en verliespreventie, authenticatie, analyses met betrekking tot de uitvoering van zijn services en om te voldoen aan toepasselijke wettelijke vereisten. De verwerking van deze informatie is onderworpen aan de PayPal-privacyverklaring die beschikbaar is op websites van de betreffende betaalproviders.

8. TOEGANG TOT DE DIENST
8.1. De dienstverlening van Lovelifelive bestaat (deels) uit de College. Om gebruik te kunnen maken van het College van Lovelifelive, moet Opdrachtgever een Overeenkomst aangaan met Lovelifelive, waarna Lovelifelive (onderdeel van Gelre praktijk) een Account aanmaakt en de Gebruiker Inloggegevens verstrekt. Gebruiker kan de Inloggegevens wijzigen via de Website.
8.2. Gebruiker dient de Inloggegevens geheim te houden. Zodra Gebruiker weet of vermoedt dat de Inloggegevens in handen zijn gekomen van derden of onbevoegden, dient Gebruiker Lovelifelive daarvan op de hoogte te stellen, onverminderd de eigen verplichting van Gebruiker om direct zelf doeltreffende maatregelen te treffen, zoals het veranderen van de Inloggegevens.
8.3. Opdrachtgever staat er jegens Lovelifelive voor in dat de informatie die bij het aangaan van de Overeenkomst is verstrekt compleet en juist is. Opdrachtgever is verantwoordelijk voor de correctheid en volledigheid van de verstrekte gegevens alsmede voor de aanpassing van de gegevens indien deze niet langer correct zijn.
8.4. Het is Gebruikers niet toegestaan om:
a. andere Gebruikers om hun Inloggegevens te vragen of zich aan te melden via andermans Account.
b. zich toegang te verschaffen of proberen te verschaffen tot de Website op andere wijze dan door het gebruik van de eigen Inloggegevens.
c. iemand anders toegang te verschaffen tot het Account.
8.5. Lovelifelive garandeert niet dat de Website en de Dienst te allen tijde en zonder onderbrekingen of storingen toegankelijk zijn. Storingen kunnen mede, maar niet uitsluitend, optreden als gevolg van storingen in de internet- of telefonieverbinding of door virussen of fouten/gebreken. Lovelifelive is jegens de Opdrachtgever en de Gebruiker op geen enkele wijze aansprakelijk of schadeplichtig voor enige schade die voortvloeit uit of het gevolg is van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn of (tussentijds) uitvallen van de Dienst of de Website.

9. BEDENKTIJD EN PLANNING
9.1. Opdrachtgever mag gedurende 10 kalenderdagen na het aangaan van de Overeenkomst afzien van deze Overeenkomst. De 10 kalenderdagen gaan in op de dag van de inschrijving/aanmelding/aanvaarding van het aanbod via de Website, waardoor de Overeenkomst tot stand is gekomen.
9.2. Nadat de bedenktijd als bedoeld in artikel 9.1 is verstreken, is de Overeenkomst onherroepelijk tot stand gekomen. Opzegging van de Overeenkomst is niet mogelijk.
Planning groepscoachgesprekken en (online) events
9.3. Groepscoachgesprekken en (online) events zijn vooraf ingepland en vinden op vaste dagen en momenten plaats. In geval de Opdrachtgever niet deel kan nemen aan een groepscoachgesprek zal gekeken worden of het mogelijk is om een ander groepscoachgesprek bij te wonen. Lovelifelive kan dit echter niet garanderen. Een (online) event kan niet worden ingehaald. Niet deelname aan een groepscoachgesprek of (online) event komt voor rekening en risico van de Opdrachtgever.
9.4. Het niet kunnen bijwonen van een of meer groepscoachgesprekken of een (online) event is geen reden voor opzegging van de Overeenkomst en is evenmin reden voor een reductie van of korting op de overeenkomen prijs voor de Dienst.
Verplaatsen of wijzigen van data door Lovelifelive
9.5. Lovelifelive is gerechtigd zonder opgave van reden een reeds ingepland groepscoachgesprek of een (online) event te verplaatsen naar een andere locatie, andere datum en/of ander tijdstip. In dat geval heeft Opdrachtgever (dan wel de Gebruiker) het recht het verplaatste groepscoachgesprek of het (online) event op een ander moment alsnog bij te wonen, zonder dat daar (extra) kosten tegenover staan. Mocht het inhalen van het groepscoachgesprek of het event in redelijkheid niet mogelijk zijn, dan zullen Partijen in goed onderling overleg een vervangende activiteit of andere passende oplossing overeenkomen.

10. AANSPRAKELIJKHEID
10.1. Indien de uitvoering van de Overeenkomst door Lovelifelive leidt tot aansprakelijkheid, is Lovelifelive slechts gehouden de directe schade te vergoeden, met inachtneming van de in dit artikel opgenomen beperkingen.
10.2. Lovelifelive is niet aansprakelijk voor de indirecte schade (zoals, maar niet beperkt tot, gevolgschade, boetes, gederfde omzet, gederfde winst, gemiste besparingen, verminderde goodwill, reputatieschade en immateriële schade). Voor zover yoga en sport- of daarmee te vergelijken activiteiten deel uit maken van de met Lovelifelive/ Gelre praktijk gesloten Overeenkomst, is Lovelifelive niet aansprakelijk voor zaak-, personen- of letselschade indien Opdrachtgever of Gebruiker de (veiligheids)instructies niet in acht neemt.
10.3. Lovelifelive is niet aansprakelijk voor directe schade die (mede) is veroorzaakt doordat Lovelifelive bij de gebeurtenis waarop de aansprakelijkheid berust, is uitgegaan van door of namens Opdrachtgever verstrekte onvolledige, onjuiste of gebrekkige informatie.
10.4. De omvang van de aansprakelijkheid van Lovelifelive voor directe schade is steeds beperkt tot het bedrag dat daadwerkelijk wordt uitgekeerd aan Lovelifelive door de verzekeraar van Lovelifelive, te vermeerderen met het eigen risico dat volgens de toepasselijke voorwaarden niet ten laste van de verzekeraar komt.
10.5. Lovelifelive is niet aansprakelijk voor fouten of tekortkomingen van de door haar in het kader van de uitvoering van de Overeenkomst ingeschakelde Derden. Lovelifelive is gerechtigd om, zonder voorafgaand overleg met Opdrachtgever, (mede) namens Opdrachtgever een eventuele aansprakelijkheidsbeperking van de door haar ingeschakelde Derden.
10.6. De in de leden 1 tot en met 5 opgenomen aansprakelijkheidsbeperkingen gelden niet indien de schade van Opdrachtgever het gevolg is van opzet of bewuste roekeloosheid van Lovelifelive of diens (leidinggevende) ondergeschikten.

11. INTELLECTUEEL EIGENDOMSRECHT
11.1. Opdrachtgever verplicht zich de in het kader van de Dienst door Lovelifelive geleverde of ter beschikking gestelde ideeën, werkwijzen, teksten, beeldmateriaal, cursusmateriaal, adviezen e.d. slechts aan te wenden voor eigen gebruik en deze niet, op welke wijze dan ook, hetzij tegen vergoeding, hetzij om niet, aan derden ter beschikking te stellen, noch op welke andere manier dan ook te handelen of nalaten te handelen, zodat derden hierover kunnen beschikken.
11.2. Alle rechten van industriële of intellectuele aard, zoals o.a. auteursrecht en copyright, met betrekking tot de van Lovelifelive afkomstige of door Lovelifelive gebruikte ideeën, werkwijzen, teksten, beeldmateriaal, cursusmateriaal, adviezen e.d. worden en blijven zowel tijdens de uitvoering van de Opdracht als daarna uitdrukkelijk en uitsluitend onvervreemdbaar eigendom van Lovelifelive, een en ander ongeacht het aandeel in
de totstandkoming van de ideeën, werkwijzen, teksten, cursusmateriaal, adviezen e.d. van de Opdrachtgever of Gebruiker zelf of van ingeschakelde Derden. De uitoefening van deze rechten - openbaarmaking of overdracht van gegevens daaronder begrepen - is zowel tijdens als na de uitvoering van de opdracht uitdrukkelijk en uitsluitend aan Lovelifelive voorbehouden.
11.3. Het is Opdrachtgever niet toegestaan de uitvoering, de ideeën, werkwijzen, teksten, cursusmateriaal, adviezen e.d. van Lovelifelive te wijzigen, te herhalen of te vermenigvuldigen, ook niet wanneer het slechts een deel hiervan betreft, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Lovelifelive. Lovelifelive kan aan een dergelijke toestemming voorwaarden verbinden, het betalen van een geldelijke vergoeding daaronder begrepen.
11.4. Lovelifelive heeft - tenzij zulks bij Overeenkomst uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen – het recht de tijdens de uitvoering van de Overeenkomst opgedane kennis en vervaardigd (cursus)materiaal opnieuw voor andere opdrachtgevers te gebruiken, zonder hiervoor op enigerlei wijze een vergoeding aan Opdrachtgever verschuldigd te zijn.
11.5. Lovelifelive heeft voor promotionele doeleinden het recht van door haar uitgevoerde Dienst een beschrijving te maken en deze te verveelvoudigen en openbaar te maken.

12. COMMUNITY
12.1. Onderdeel van de Dienst van Lovelifelive is een eigen Community op social media. Gebruikers kunnen op dit deel van de Website c.q. op social media berichten, foto’s en video’s plaatsen, alsmede reageren op de berichten van andere Gebruikers.
12.2. De Gebruiker verplicht zich om zich in de Lovelifelive Community correct te gedragen en zich derhalve niet discriminerend, beledigend of onnodig grievend over derden uit te laten. Lovelifelive heeft de mogelijkheid om berichten die strijdig zijn met deze beleefdheids- en fatsoensnormen en of ongeschreven en wettelijke normen, te verwijderen. Mocht een Gebruiker zich bij herhaling discriminerend, beledigend of onnodig grievend over derden uitlaten, heeft Lovelifelive de mogelijkheid om het Account van Gebruiker te blokkeren c.q. te verwijderen.
Indien Lovelifelive hiertoe genoodzaakt mocht zijn, is dit geen reden voor opzegging van de Overeenkomst en is evenmin reden voor een reductie van of korting op de overeenkomen prijs voor de Dienst.
12.3. De Community mag niet gebruikt worden voor het plaatsen van commerciële berichten.
12.4. Mocht je als Gebruiker berichten in de Community lezen die met het voorgaande onder artikel 12.2. en 12.3. strijdig zijn, kun je hier melding van maken door een e-mail te sturen aan: info@Lovelifelive.nl.

13. TOEPASSELIJK RECHT EN GESCHILLEN
13.1. Op de Overeenkomst is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
13.2. Lovelifelive zal zich tot het uiterste inspannen bij de uitvoering van de Overeenkomst. Indien Opdrachtgever desalniettemin een klacht heeft of niet tevreden is, kan Opdrachtgever een klacht indienen bij Lovelifelive door een mail te sturen aan: info@Lovelifelive.nl. Lovelifelive zal in overleg met Opdrachtgever treden en trachten tot een oplossing te komen. Mocht dit overleg geen oplossing brengen heeft Opdrachtgever de mogelijkheid om zich te wenden tot de bevoegde rechter te Zutphen.